Subvenció per a la Dinamització Territorial 2018-2019

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 09:00

L’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós ha rebut una subvenció de 39.707,92€ per a la realització de les obres de dinamització de la zona nord del nucli urbà.

A finals de setembre es van iniciar les obres d’urbanització de l’accés al nucli urbà a la zona de l’aparcament de la bàscula municipal que van finalitzar al desembre.

L’objectiu de l’actuació era harmonitzar l’espai, per una banda continuava tenint la fisonomia de l’antiga carretera C-1412a, que ja no discorre per dins del municipi i a més hi havia elements com la bàscula municipal que ja no complien amb la seva funció, els aparcaments no estaven senyalitzats i era un espai que poc podien gaudir els vilatans en aquestes condicions.

És per això que l’Ajuntament va sol·licitar una subvenció a la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Presidència dins el Pla de Subvencions per a la Dinamització Territorial 2018-2019, que ha estat adjudicada, amb l’objectiu de millorar aquest espai, que és la porta d’accés al municipi, el punt de partida de la visita turística al nucli antic i al Castell, i és on hi ha la major concentració d’activitat econòmica.

Es tracta d’una obra de reurbanització que ha permès millorar l’espai.

Darrera actualització: 28.01.2021 | 12:29