S’obre el període de preinscripció escolar per al curs 2020-2021

Dimarts, 12 de maig de 2020

El dimecres 13 de maig s’inicia el període per fer la preinscripció escolar per al proper curs 2020-2021.

A partir del dia 13 de maig i fins el dia 22 es podrà fer la preinscripció escolar per al curs 2020-2021 per al primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Enguany, però, el procés de preinscripció serà diferent a causa de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, es prioritzarà la preinscripció per via telemàtica aportant la documentació necessària fotografiada o escanejada mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial del centre demanat com a primera opció.

Tot i així, malgrat que la forma de preinscripció prioritària sigui la via telemàtica, per a les famílies que no disposin dels mitjans necessaris per realitzar-la podran lliurar la seva sol·licitud de forma presencial del 19 al 22 de maig mitjançant cita prèvia. Podeu posar-vos en contacte amb l’Escola Sant Roc a través del correu electrònic a8016082@xtec.cat

Trobareu més informació sobre el procediment per realitzar la preinscripció i la documentació necessària aquí.

Podeu fer un cop d’ull a la web de l’Escola Sant Roc clicant aquí i veureu la seva metodologia de treball.

La nostra escola és una escola rural amb poquets alumnes on l’atenció és pràcticament individualitzada, amb els beneficis que això comporta per a l’alumne en quant a autonomia i responsabilitat. El grup és multinivell, això permet molta interacció entre nens i nenes de diferents edats, els petits aprenen dels grans i a la inversa. I també té l’avantatge del vincle que es crea entre les mestres, els alumnes i les famílies, fet que permet l’atenció en la diversitat.

Malgrat que la pandèmia no ha permès dur a terme la jornada de portes obertes si us interessa conèixer el projecte de l’Escola Sant Roc podeu fer un correu i us atendran i us donaran tota la informació que necessiteu.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 08:26