S’obre consulta pública prèvia a la redacció de la Modificació Puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament Urbanístic Municipal

Dilluns, 21 de febrer de 2022

S’obre la consulta pública prèvia a la redacció de la Modificació Puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament Urbanístic Municipal: Dilluns 21 de febrer a les 8:00 h.

La ciutadania en general, organitzacions i associacions, poden fer arribar les seves aportacions fins al 21 de març, inclòs.

L’Ajuntament de Castellfollit de Riubregós vol portar a terme la redacció de la Modificació Puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament Urbanístic Municipal. D’acord amb el que s’estableix a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb caràcter previ a l’aprovació es duu a terme una consulta pública per recollir l’opinió, suggeriments, aportacions i participació dels ciutadans i organitzacions representatives que ho creguin oportú.

Per presentar les aportacions hauran d’omplir una instància genèrica en la que consti la referència “MPNNSS de Castellfollit de Riubregós”, i lliurar-la telemàticament per e-Tram o en el seu defecte a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Trobareu tota la informació de la consulta a l'apartat de Participació ciutadana.

Darrera actualització: 21.02.2022 | 10:32