Publicació de les bases i la convocatòria per accedir a un pis de lloguer social

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 09:00

Avui s’han publicat al BOPB les bases i la convocatòria del procés d’adjudicació d’un habitatge en règim de lloguer social del pis que l’ajuntament té a la plaça Major.

L’habitatge s’ha rehabilitat recentment i pot acollir una família de fins a quatre membres que han de complir els requisits que s’estableixen en les bases publicades, que són, en termes generals, tenir entre 18 i 45 anys, una renda de la unitat de convivència que no sigui inferior o superior al que estableix la taula publicada a les bases segons els membres que formen la unitat, que l’habitatge es destini a domicili habitual i permanent, i matricular els nens a l’Escola Sant Roc, entre altres.

Podeu consultar les bases i la convocatòria prement aquí.

L’objectiu d’ofertar aquest pis en règim de lloguer social és atraure famílies que vulguin viure en un entorn rural, que vulguin abandonar la ciutat per un lloc tranquil, ben comunicat, amb un teixit associatiu molt viu i actiu, uns vilatans molt acollidors i una escola rural que treballa per projectes en un entorn conjunt, on petits i grans comparteixen un mateix entorn educatiu i col·laboratiu, fet que permet un suport integral i l’establiment d’un vincle entre els alumnes, les mestres i les famílies que permet l’atenció personalitzada.

Les famílies interessades disposen de 20 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la publicació al BOPB, per presentar la documentació.

La documentació es pot presentar presencialment a les oficines de l’Ajuntament o bé mitjançant la presentació d’una instància genèrica amb tota la documentació adjunta a través del següent enllaç.

La presentació telemàtica de sol·licituds requereix de l’obtenció, per part de l’usuari, d’un mètode d’autenticació vàlid (idCat, idCat Mòbil, DNI electrònic o altres). Podeu obtenir un idCat Mòbil de manera molt senzilla, prement aquí, únicament necessiteu tenir a mà la targeta sanitària, el DNI/NIE, i un telèfon mòbil.

Recordeu que, si teniu dubtes o necessiteu suport en la tramitació electrònica, podeu trucar al servei de suport en la tramitació electrònica que la Diputació de Barcelona ha activat de manera temporal i excepcional i us ajudaran. (Telf. 934 020 606)

Darrera actualització: 25.06.2020 | 11:42