Caminada solidària amb La Marató de TV3

Diumenge, 1 de desembre de 2019 de 10:00 a 13:00

Vine i participa en la Caminada Solidària amb La Marató de TV3, el proper diumenge 1 de desembre de 2019.

Un any més hem organitzat des de l'Ajuntament una activitat solidària per recaptar fons per La Marató de TV3.

Enguany aquesta edició de La Marató va dedicada a les malalties minoritàries. Són un conjunt de malalties molt diverses, n'engloba més de 7.000, però totes tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

Es calcula que afecten aproximadament un 7% de la població, són malalties molt poc freqüents, per això cal més investigació, i per investigar calen fons.

Com diuen a La Marató: perquè cada pas endavant, encara que sembli petit, és una gran victòria.

Amb la finalitat de recaptar fons hem organitzat una caminada solidària el proper dia 1 de desembre, a les 10h. La caminada sortirà de la Font de la carretera, cap a El Pilaret i agafarem el camí que va del Pilaret a Ca l'Ombra. A l'alçada de la Barraca del General Mina esmorzarem coca i xocolata desfeta i seguirem baixant per la carena fins al Priorat de Santa Maria i tornant cap a Castellfollit. La dificultat és senzilla i té una distància aproximada de 3,6km.

L'aportació serà de 5€ per persona a abonar el dia de la caminada. Si hi voleu participar us heu d'inscriure aquí, o bé presencialment a les oficines de l'Ajuntament, trucant al 93 869 30 31 o per correu electrònic indicant nom i cognoms i un telèfon de contacte. Teniu temps fins el divendres 29 de novembre a les 14h.

Us hi esperem!

Quin cost té:

5€ per persona (nens també) destinats íntegrament a la causa solidària

Darrera actualització: 27.11.2019 | 11:01