ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
07/12/2019 06:54
 

RSS

Rep en temps real els nous continguts del web Ajuntament de Castellfollit de Riubregos.

RSS és un format que permet la subscripció d'una manera senzilla a los continguts d'un lloc web. Ajuntament de Castellfollit de Riubregos ofereix en format RSS totes les seves notícies organitzades per titulars, tipus de contingut, tema o secció. És molt fàcil, només cal seleccionar els que més t'interessin .

Anuncis / edictes

Podeu consultar la informació de la publicació dels anuncis al perfil de l'Ajuntament a l'aplicació e-Tauler.

Ofertes de treball

Procediments d'oposicions, de licitacions i de subvencions en curs de l'Ajuntament Castellfollit de Riubregós i els seus ens adscrits En aquesta pàgina trobareu els processos selectius de personal d'accés lliure: les ofertes, les convocatòries i les altres publicacions relacionades, dels processos en curs Enllaç a les ofertes de treball de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós

Què és RSS?
És una tecnologia que envia automàticament els titulars d'un mitjà a un programa lector o agregador. Ajuntament de Castellfollit de Riubregos incorpora aquest servei gratuït en la seva edició digital per a que els seus lectors coneguin l'instant les notícies més rellevants.

Lectors de RSS
Per utilitzar les fonts RSS hi han múltiples opcions. Una de les més comunes consisteix a instal lar un programa anomenat 'agregador' o lector de notícies. També pots sindicar-te als RSS de Ajuntament de Castellfollit de Riubregos en els teus serveis web favorits.