ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
06/12/2019 22:42
 

Grup de teatre, els Cavallers de Castellfollit

08283 Castellfollit de Riubregós 

Els Cavallers de Castellfollit de Riubregós ... neix com a grup la primavera del 2005, quan l'Ajuntament de Castellfollit proposa fer un taller de teatre com activitat lúdica per la gent del poble.

La primera representació, fruit d'aquest taller, té lloc durant la Festa Major d'aquell estiu del 2005. La bona rebuda per part del públic li dóna continuïtat i així el febrer del 2006 s'estrena a Ivorra La Carbonera .

Per la Festa Major del 2006 es crea una Gala Musical a l'aire lliure per poder donar cabuda a tot el públic assistent.

Finalment, l'estiu següent s'estrena a Castellfollit Les Dones de Vilasàvia , representada també a Ardèvol i Torà.

El 17 de maig vam representar a Castellfollit l'obra “Dones, dones, dones” de Vicenç Cañon, sota la direcció de Jordi Servitje. Aquesta obra no és res més que una visió irònica i divertida dels calvaris que passaven i que encara han de passar les dones pel sol fet de ser dones.

La van interpretar: Pilar Bagan, M. del Mar Prat, Marina Torra, Esther Closa, Laia Trepat, Alba Sànchez, Ramon Verdés, Eva Saiz, Josefina Vilamú, Conchi Martínez, Maribel Albiach, Jénnifer Hernández, Maria Rosa Cardona, Maria Teresa Graells, Rosa Mas, Pilar Sagués, Maria Antònia Rosell i Mercè Romera.

Aquesta obra també ha estat representada a Veciana per la festa major, a Els Prats de Rei i pròximament a la festa de les dones de Torà.

El grup de teatre també va participar a l'òpera “l'elissir d'amore” que va ser representada a la plaça de la festa major de Castellfollit.

Desitgem que el grup de teatre continuï amb la mateixa força i il•lusió. Tothom qui vulgui col•laborar o participar serà ben rebut, totes les ajudes són bones.

  • Presidenta: Maria Rosa Cardona Canes.
  • Vicepresidenta: Rosa Maria Mas Arriasol.
  • Secretaria: Eva Saiz Vives.
  • Tresorera: Maria Carme Cortina Codina.
  • Vocal: Josefina Vilamú Mas.
  • Vocal: Lourdes Oliveras Vives.

Imatges i vídeos
Cavallers de Castellfollit - Grup de teatreCavallers de Castellfollit - Grup de teatre
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/01/2013 16:24