ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
07/12/2019 06:19
 

Grallers de Castellfollit

Al 2006 el Carles va veure per Castellfollit al Xavi amb la gralla i li va proposar tocar amb ell i amb la Marta per les caramelles d'aquell any.

Aquell mateix estiu, per la cercavila de la Festa Major, van tocar el Carles i el Xavi amb els grallers de Sant Guim. Per casualitat, el Xavi es va assabentar que la Mireia i la Núria s'havien comprat unes gralles i els hi va proposar que ell els hi ensenyaria a tocar la gralla i que podrien fer una colla de grallers.

Això va ser cap a finals d'Agost 2006. També es van apuntar l'Inma i l'Aida de Mirambell, que és amiga de la Mireia i la Núria. Al principi assajaven a Sta. Maria, per no molestar, peró quan va començar el fred vam anar a Ca la Dela.

A l'estiu del 2007 es va incorporar l'Alba. Vam estrenar el 10 d'Agost del 2007 pel pregó de la festa major de Castellfollit, i al dia següent en la cercavila amb els geganters de Sant Joan de Vilatorrada.

Després es van incorporar la Maria i l'Alba petita, que van estrenar per la Diada a Calaf. Aquí hi ha una anècdota bastant divertida, que podeu demanar al Xavi que us expliqui perquè és una mica llarga.

Després s'ha anat incorporant més gent, com son la Laia, que ve quan pot, l'altra Laia, que ha començat fa poc amb l'Esther, la Roseta, i un tal Jaume, que no ve mai. Aquest any 2008 per les caramelles també hi va venir el fill del Xavi (aquest fa trampa, perquè toca el tible en una cobla).

Desde llavors fins ara ens hem anat movent entre els actes i festes de Castellfollit i visites a altres localitats ... a sota en trobareu un petit resum fotogràfic.

Imatges i vídeos
Grallers de Castellfollit de RiubregósGrallers de Castellfollit de RiubregósGrallers de Castellfollit de RiubregósGrallers de Castellfollit de RiubregósGrallers de Castellfollit de Riubregós
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/01/2013 16:17