ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
12/11/2019 13:04
 

S'inicien les obres d'abastament d'aigua potable

Divendres 26/10/2018
El passat dilluns es van iniciar les obres que permetran el subministrament d'aigua a dues masies que encara no en tenien, així com la substitució de la canonada fins a Santa Maria del Priorat, que es trobava en mal estat a causa de la calç.

subaigua

El passat dilluns 22 d'octubre es van iniciar les obres de subministrament d'aigua potable d'una part de les masies del municipi que encara no disposaven d'aquest servei de subministrament, així com de reforç de l'abastament de la zona oest del terme municipal.

Les obres tenen una durada prevista de 15 dies, si les condicions meteorològiques ho permeten, i el seu objectiu principal és abastir aquests nous usuaris a més de reforçar el ramal que distribueix cap a Santa Maria del Priorat. Se substituirà la canonada que va fins al Priorat, degut a que el tram que discorre entre el punt de captació de l'UMSA fins al Priorat es trobava taponat en diversos punts a causa de la calç i era impossible dur a terme la seva reparació, i després es farà el ramal nou de les masies de Cal Ballester i Cal Castilla.

El subministrament d'aigua potable és de competència municipal i l'Ajuntament, en la mesura del possible, té com a objectiu realitzar millores a la xarxa d'abastament així com l'execució de nous subministraments per a què tothom tingui accés a aquest dret garantit.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26/10/2018 12:10