ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
09/12/2019 09:40
 

Propera obertura de la piscina municipal per a la temporada 2016

Dimecres 15/06/2016
El proper 24 de juny s'obrirà la piscina municipal donant així inici a la temporada 2016.

preus piscina 2016
El proper divendres 24 de juny s'obriran les portes de la piscina municipal de Castellfollit de Riubregós i iniciarem la temporada de piscina d'aquest any 2016. El dia de l'obertura l'entrada serà gratuïta per a tothom.

Ja podeu realitzar els vostres abonaments de temporada a les oficines de l'Ajuntament. Enguany no es podran pagar els abonaments a les instal·lacions de la piscina i és per això que hem donat algunes opcions per aquells que no pugueu venir a l'Ajuntament a fer el pagament en efectiu, podreu realitzar el pagament de l'abonament mitjançant transferència bancària, un cop rebuda la transferència a l'Ajuntament us estendrem l'abonament  i us l'entregaran a la taquilla de la piscina, d'aquesta manera es facilita l'obtenció del mateix per aquelles persones que no es troben habitualment al municipi o bé no poden venir a les oficines a realitzar el tràmit.

Tothom qui desitgi utilitzar aquesta modalitat de pagament heu de trucar a les oficines de l'Ajuntament (93 869 30 31) o bé fer un correu electrònic a la següent adreça castellfollitr@diba.cat i us explicarem com procedir.

A continuació us adjuntem un llistat de preus, tant d'abonaments com d'entrades, vigent per a aquesta temporada.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment a les oficines de l'Ajuntament en el seu horari habitual.

Esperem que gaudiu d'aquesta temporada d'estiu i de les instal·lacions municipals, tot respectant-les i deixant-les tal i com us agradaria trobar-les, i respectant també les normes d'ús de les instal·lacions de les quals en breu en tindreu coneixement i que estaran també visibles durant tota la temporada al recinte de la piscina i vestuaris.

Imatges i vídeos
preus piscina 2016cartell piscina 2016
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15/06/2016 14:08