ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
17/01/2019 04:15
 

Propera obertura de la piscina d'estiu

Dilluns 12/06/2017
Ja podeu adquirir els abonaments per la temporada 2017

piscina
El proper 24 de juny s'obrirà la piscina municipal per la temporada d'estiu 2017. Com es ve fent durant els anys anteriors els abonaments de la piscina s'hauran d'abonar a les oficines de l'Ajuntament i no es podran demanar ni pagar a les instal·lacions de la piscina.

Per tal de facilitar-vos la gestió, i entenent que molts de vosaltres no us trobeu al municipi en els dies en què l'oficina atén al públic, podeu realitzar el pagament dels vostres abonaments a través de transferència bancària o ingrés al compte.

Tot seguit hi ha les pautes que heu de seguir per la correcta gestió del vostre abonament:

  • Realitzar la transferència o ingrés al següent número de compte, de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós:

ES74.0182.6035.4102.0166.9462 – BBVA

  • Podeu pagar tants abonaments com desitgeu. Si només pagueu un abonament heu de posar al concepte el nom i cognoms de la persona a qui ha d'anar l'abonament, si sou vosaltres mateixos també poseu-lo. Si sou una família o n'hi ha varis poseu al concepte la família que sou, per exemple “Família Pérez-Duarte”.
  • Un cop hagueu realitzar el pagament heu d'enviar per correu electrònic a l'adreça castellfollitr@diba.cat el comprovant de pagament i, en cas que en el pagament hi hagi varis abonaments, un llistat amb nom i cognoms de les persones a les que els hi hem de fer l'abonament.

En la documentació adjunta podreu trobar el llistat de preus.

Imatges i vídeos
Preus Piscina 2017
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12/06/2017 10:22