ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
19/10/2019 12:01
 

Piscina municipal - Temporada 2018

Dimarts 29/05/2018
Ja podeu adquirir els abonaments de la piscina municipal per a la temporada 2018.
Infografia piscina
El proper 23 de juny s'obrirà la piscina municipal per la temporada d'estiu 2018. Com sempre, el primer dia de temporada serà gratuït per a tothom, després caldrà que adquiriu l'abonament o bé pagueu l'entrada corresponent el dia que hi aneu.

L'entrada d'un dia es paga directament a la piscina i els abonaments s'han de sol·licitar a les oficines de l'Ajuntament, bé presencialment realitzant el pagament en efectiu o bé per la via telemàtica.

Com ja vam fer l'any passar i per tal de facilitar-vos la gestió, entenent que molts de vosaltres no us trobeu al municipi en els dies en què l'oficina atén al públic, podeu realitzar el pagament dels vostres abonaments a través de transferència bancària o ingrés al compte.

Tot seguit hi ha les pautes que heu de seguir per la correcta gestió del vostre abonament i als documents adjunt trobareu una infografia on s'explica el procediment i els preus públics dels abonaments i les entrades de la piscina:

  • Realitzar la transferència o ingrés al següent número de compte, de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós:

                           ES74.0182.6035.4102.0166.9462 – BBVA

  • Podeu pagar tants abonaments com desitgeu. Si només pagueu un abonament heu de posar al concepte el nom i cognoms de la persona a qui ha d'anar l'abonament, si sou vosaltres mateixos també poseu-lo. Si sou una família o n'hi ha varis poseu al concepte la família que sou, per exemple “Família Pérez-Duarte”.
  • Un cop hagueu realitzar el pagament heu d'enviar per correu electrònic a l'adreça castellfollitr@diba.cat el comprovant de pagament i, en cas que en el pagament hi hagi varis abonaments, un llistat amb nom i cognoms de les persones a les que els hi hem de fer l'abonament.

 

Imatges i vídeos
Preus Piscina 2017
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29/05/2018 14:07