ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
12/11/2019 13:04
 

La xerrada sobre fracking va ser tot un èxit

Dijous 02/05/2013
El passat 19 d'abril va tenir lloc a la Sala POlivalent de l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós la xerrada sobre fracking que va ser tot un èxit d'assistència.

El passat 19 d'abril es va fer al municipi una xerrada sobre els perills que comporta l'extracció d'hidrocarburs mitjançant la fractura hidràulica o "fracking" que va tenir molt bona acollida entre els habitants del municipi, preocupats perquè el municipi de Castellfollit de Riubregós es troba inclós dins del projecte Darwin que l'empresa Montero Energy Corp. ha presentat a la Generalitat de Catalunya per a fer prospeccions a la zona.

Xerrada fracking 19 abril

La xerrada la van dur a terme en Jaume Moya i en David García, membres de la Plataforma Aturem el Fracking, ells van ser els encarregats d'explicar, mitjançant imatges i powerpoints, tots els efectes negatius que tindria sobre el nostre entorn aquest tipus de pràctica per a l'extracció d'hidrocarburs. Primerament  van explicar què és i com funciona aquesta tècnica, on es fa i totes les conseqüències que comporta i després van explicar el punt on es troba actualment el procés dels permisos i altres questions legals.

Després de la xerrada hi va haver un petit berenar-sopar preparat per l'Ajuntament amb entrepans i beguda per a tothom.

 

Tota la informació que ells van proporcionar la podreu trobar als enllaços adjunts.

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02/05/2013 14:09