ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
20/08/2019 03:37
 

La Ruta de les Trinxeres

Dimecres 21/03/2018
La Ruta de les Trinxeres ja es troba disponible al web i l'app de Natura Local.

natura local ruta trinxeres

L'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha elaborat una ruta autoguiada amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni natural i cultural local.

La Ruta de les Trinxeres és una ruta circular de dificultat baixa, té 3,2 km de longitud i un desnivell positiu de 150m. El punt d'inici de la ruta és l'aparcament del Passeig Guanyabéns (antiga C1412a), després anirem fins al Priorat de Santa Maria i un cop allà pujarem cap a la pallissa de Cal Dè i seguirem per la Costa de Balaguer, on es troben les trinxeres de la Guerra Civil. Seguint endavant passarem per la cabana del General Mina, on des d'allà va ordenar el saqueig i la destrucció de la vila el 24 d'octubre de 1822, i tot seguit connectarem amb el camí de l'UMSA i tornarem cap a Castellfollit.

La ruta l'ha elaborat l'empresa Natura Local, especialitzada en la promoció i preservació del patrimoni natural i cultural, i es troba publicada a la seva pàgina web i la seva app, de descàrrega gratuïta. També podreu trobar un banner directe a la pàgina d'inici del web municipal. Inclou, a més de la informació de la ruta, informació de què fer i què visitar al nostre municipi, on menjar i on dormir, consells i altres rutes que queden a prop.

Podeu trobar la ruta aquí

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/03/2018 11:46