ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
21/11/2019 04:28
 

Instal·lació de fanals fotovoltaics autònoms

Dimecres 05/12/2018
L'Ajuntament, a través d'un recurs material del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, instal·larà sis fanals fotovoltaics autònoms a la pujada del poliesportiu.

pujada poli

L'any 2016, dins del marc del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Castellfollit de Riubregós va sol·licitar un recurs material per adquirir fanals fotovoltaics autònoms. A finals del 2017 la Diputació de Barcelona va aprovar aquests ajuts materials atorgant al nostre municipi un total de sis fanals.

Per tal de solucionar diversos problemes que han anat sorgint en la instal·lació elèctrica dels fanals que hi ha ubicats a la pujada del poliesportiu, l'Ajuntament ha decidit ubicar aquests sis fanals en aquest punt on ara hi ha els fanals elèctrics convencionals i retirar els existents.

És per això que us volem comunicar què, durant un període aproximat d'entre 15 a 20 dies a partir del dilluns 10 de desembre, la pujada del poliesportiu es trobarà sense enllumenat públic a causa d'aquest procés de substitució, ja que s'han de treure els fanals existents, fer unes obres de fonamentació i instal·lar els fanals nous.

Preguem que ens disculpeu per les molèsties que això us pugui ocasionar i esperem que aquesta substitució de fanals posi fi a les mancances lumíniques de la zona i als problemes que s'havien anat generant al llarg d'aquests anys.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/12/2018 12:37