ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
23/07/2019 09:37
 

Convocatòria de personal del Pla d'informació i Vigilància contra incendis

Divendres 09/03/2018
L'Oficina de Prevenció d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona ha publicat les bases de la convocatòria per al procés selectiu de provisió de les borses de treball per la campanya del PVI 2018.
informador pvi
S'han publicat les bases de la convocatòria del procés selectiu de provisió de les borses de personal del Pla d'informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) per a l'any 2018. La convocatòria d'aquest procés selectiu de personal ha de proveir la borsa del Pla d'Informació i Vigilància per tal de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 29 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Un cop les bases estiguin publicades al DOGC, es disposarà de 10 dies hàbils per presentar tota la documentació per a la tramitació i valoració de mèrits. En aquesta convocatòria no hi ha prova pràctica, només prova de català si s'escau, i valoració de mèrits. 

El Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) és un dispositiu actiu durant els mesos d'estiu a la província de Barcelona que porta a terme un conjunt d'accions informatives, dissuasives i d'anticipació, adreçades a evitar l'inici dels incendis forestals. 

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/03/2018 11:23