ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
23/05/2018 05:11
 

Festivals Alta Segarra 2018

13/07
2018
fins al dia 14/07/2018 de 22:30h
On es realitza?
Priorat de Santa Maria
 Castellfollit de Riubregós (Barcelona)
Els dies 13 i 14 de juliol es celebrarà, al Priorat de Santa Maria, dos concerts de la 3a edició dels Festivals Alta Segarra.
Andrea Motis

Enguany Castellfollit de Riubregós acollirà un dels caps de setmana de concerts que organitza la Fundació Àgora Alta Segarra dins del marc de la tercera edició dels Festivals Alta Segarra.

L'espai triat per a dur a terme aquests concerts és el pati exterior del Priorat de Santa Maria, un dels indrets més especials del nostre municipi i amb un espai suficientment ampli per acollir tots els assistents. 

L'objectiu dels festivals, que enguany ja celebren la seva tercera edició amb un acolliment espectacular, és donar a conèixer aquests espais dels diferents municipis de la zona de l'Alta Segarra i que se'ls hi doni valor a través de la conjunció entre la música i la cultura.

El divendres 13 de juliol podrem escoltar a Castellfollit la música d'Andrea Motis, una jove promesa de la música i de la trompeta, acompanyada de Joan Chamorro i Josep Traver. I el dissabte 14 de juliol hi actuarà un dels doblets més preuats del moment, Maria Arnal i Marc Bagés.

Podeu obtenir més informació clicant aquí o compreu directament les entrades a través del portal web següent: 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09/05/2018 14:00