ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-
Idiomes:  esp  eng  fra
Data i hora oficials
13/12/2018 12:40
 

Activitat solidària per La Marató de TV3

15/12
2018
Dissabte 15/12/2018 de 10:30h a 13:00h
Preu:  Aportació 2€ - destinats íntegrament a la causa solidària
On es realitza?
Local Social
 Castellfollit de Riubregós
Activitat solidària per La Marató de TV3
Activitat solidària per La Marató de TV3

marató

Enguany l'Ajuntament ha decidit organitzar una activitat solidària per recaptar fons per La Marató de TV3, que aquest any dedica la seva 27a edició a la investigació del càncer.

El càncer és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones i, malgrat els avenços que s'han fet en els últims anys, la incidència continua sent molt alta. L'objectiu de La Marató és l'obtenció de recursos econòmics per a la investigació científica així com la sensibilització de la població per les malalties a les quals es dedica.

L'activitat solidària, que es durà a terme al Local Social, consistirà en una xocolatada popular a partir de les 10.30h, amb xocolata desfeta i coca per a tothom, i després, a les 12.00h, contacontes amb Anna Garcia. S'ha de fer una aportació obligatòria de 2€ per persona, inclosos els nens, la qual anirà íntegrament destinada a la causa solidària. També es disposarà d'una guardiola per a aquells que vulguin fer un donatiu.

Si voleu fer un donatiu directament a La Marató podeu fer-ho clicant aquí.

També trobareu tota la informació, la campanya publicitària així com totes les activitats que es faran arreu del país clicant aquí.

Us hi esperem, la investigació dona vida!

Imatges i vídeos
cartell Marató 2018
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03/12/2018 12:59